Direk projekt

O nama

Iskustvo u radu naših inženjera zasnovano je na činjenici njihovog aktivnog učešća na kapitalnim projektima svetskih i domaćih kompanija, primenjujući standarde poput:
Ritz charlton, Westin, Four season, Fifa, Din, Srps i drugih

Direk Projekt
Projektni biro Direk Projekt

O nama

Projektni biro DIREK PROJEKT je mlada firma nastala na osnovu  dugogodišnjeg rada njenih  članova kako na domaćem, tako i  na inostranom tržištu u oblasti projektovanja, a pre svega arhitekture. Licencirani inženjeri, iza sebe imaju projekte realizovane, osim na teritoriji  Republike Srbije, i na teritoriji Saveznih Američkih Država ( Jute, Alabame, Kalifornije, Teksasa,…) Rusije, Austrije.   

Iskustvo u radu naših inženjera zasnovano je na činjenici njihovog aktivnog učešća na kapitalnim projektima svetskih i domaćih kompanija, primenjujući standarde poput Ritz Charlton, WestIn, Four Season, Fifa, Din, Srps  i drugih,  čime su se stekla nova znanja, produbili vidici i jasno zacrtali  osnovni principi  uspešnog organizovanja i završetka jednog  projektnog ciklusa.

Naši projekti, odraz su sinergije vaših ambicija i mogućnosti, a naših analitičkih rešenja, čime dobijate projekat pozitivno valorizovan u kontekstu svih parametara koji jedan projekat čine kvalitetnim, funkcionalnim, ekonomičnim i estetski jedinstvenim.

Imajući ovo u vidu, možete biti sigurni da će Vam naš stručni tim pružiti usluge najvišeg  nivoa tokom izrade sledećih projekata: stambenih i poslovnih objekata; javnih i ugostiteljskih objekata; sportskih, privrednih i poljoprivrednih objekata; adaptacije i rekonstrukcije; legalizacije bespravno podignutih objekata; enterijerskog rešenja; montažnih i drugih  pomoćnih objekata. Poseban akcenat stavljamo na izradu projekata SPA i WELLNESS centara

Pored navedenog vršimo i usluge: projektantskog (stručnog) nadzora; tehničke kontrole projekta; izrade 3D modela i njihove  vizuelizacije; izrade predmera i predračuna radova; stručne konsultacije.

S toga, ukoliko imate nekih pitanja ili nedoumica, ne oklevajte. Pozovite nas i zakažite sastanak. Mi smo tu zbog Vas.
Komunikacija može biti ONLINE ili uživo.

Pratite nas